Atlantisz mágikus négyzete Eschwigné Varga Zsuzsanna

ISBN:

Published: 2012

Paperback

264 pages


Description

Atlantisz mágikus négyzete  by  Eschwigné Varga Zsuzsanna

Atlantisz mágikus négyzete by Eschwigné Varga Zsuzsanna
2012 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 264 pages | ISBN: | 8.53 Mb

Könyvemet tankönyvnek szánom. Hosszú évek óta foglalkozom számmisztikával - tanácsadással, tanítással. Tanítványaim inspiráltak arra, hogy e könyv megszülessen. Remélem vállalkozásom e könyv megírásával nem volt hiábavaló és sikerül pótolnom az űrt, a hiányt, mely a számmisztikai szakkönyvekből eddig kimaradt.

A számmisztika tudománya a legősibb önismereti módszerek egyike. A halhatatlan atlantiszi tudás része volt a számmisztika. Az atlantiszi mágusok a számok rezgését, testi, lelki és szellemi szinten vizsgálták, az idő tükrében. A kiválasztottak, a tudós papok foglalkoztak a bolygók mozgásával, energiáival. Megfigyelték a Napot, a Holdat, a bolygók mozgását, ezek hatásait az emberre.

A négyzetet, mint szimbólumot felhasználva ránk hagytak egy bűvös rendszert, mely mai zaklatott világunkban, a XXI. században is csodálatosan működik. Ez a könyv a számmisztika egy ősi rendszerét igyekszik bemutatni - Atlantisz bűvös négyzetét. - Eschwigné Varga Zsuzsa sok-sok éven át tanulmányozta, kutatta, és tanította az atlantiszi alapokon nyugó számmisztikát. Jelen könyve tudományos igénnyel megírt alapmű, egyben kiváló tankönyv, lenyűgözően izgalmas, kalandos olvasmány mindenki számára, akit érdekel a misztikum, a spiritualitás, s azokon belül egy ősi atlantiszi titkos tudomány: a számmisztika.

Ez a könyv igazi kincs és egyben valódi kulcs önmagunk megismeréséhez, a bennünket körülvevő világ megértéséhez.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Atlantisz mágikus négyzete":


ekipacs.eu

©2008-2015 | DMCA | Contact us